Winkelwagen

Geen producten in je winkelwagen

De reden waarom ik bak.

Bijna twee jaar geleden beviel ik van onze jongste dochter Nadine. Al snel bleek dat het niet goed met haar ging en kwamen we terecht in een rollercoaster. Jullie zullen denken.. en wat heeft dit met bakken te maken..?

Deze tijd hielp het ons op de been om alle mooie en positieve momentjes die we meemaakten met Nadine te vieren. Vaak gingen we na goed nieuws van artsen op de weg naar huis even langs de A50 een broodje halen. Of langs de gouden M!

Toen Nadine eenmaal thuis was merkte ik hoe belangrijk het is om herinneringen te vieren en heb ik mijn hobby, het bakken, weer opgepakt. Ik ben een thuisstudie gaan volgen en na een jaar had een genoeg kennis in huis om niet alleen voor ons eigen gezin maar ook voor andere mensen te gaan bakken.

Omdat wij als geen ander weten hoe heftig het kan zijn als je kleine baby start in het ziekenhuis. Wij van dichtbij hebben meegemaakt wat voor kanjers werken in het Amalia kinderziekenhuis Nijmegen en het voor mij naast een moeilijke tijd ook het begin is geweest van het oppakken van iets waar ik heel erg gelukkig van wordt, heb ik besloten dat ik 10% van elke bestelling ga doneren aan een van de goede doelen van het Amalia kinderziekenhuis .

De komende maanden zal ik het Amalia kinderfonds steunen met een heel belangrijk doel.

Op afstand dichtbij. Met deze actie zamelt het ziekenhuis geld in om camera’s te realiseren zodat alle ouders zicht hebben om hun kinderen, ook als ze er even niet zijn.

De 10% die ik doneer gaat niet bovenop de prijs, maar met het bestellen van een taart steun je direct ook het Amalia kinderfonds.

https://amaliakinderfonds.voorradboudfonds.nl/project/op-afstand-dichtbij

Meer nieuws

Alle berichten
Copyright © 2024 Zoete Herinnering